Marvel One-Shot: All Hail the King [2014]


Bununla beraber 5 oluyor, Marvel One-Shots etiketiyle, Marvel'ın Avengers film serisinden çıkan her filmin DVD kutusunda ekstra olarak verilen kısa filmler bunlar. En son çıkan Thor: The Dark World (2013) DVD'si ile verilen bu kısa filmde, Iron Man 3 (2013)'ün aksiyonunu takiben, -sahte Mandarin- Trevor'un hapishane hali işlenmiş.


Marvel'ın -bu serisinde hiç eksik etmediği mizahla- yaratılan en başarılı karakterlerinden olan Trevor, ününün getirdiği rahatlığın keyfini sürmektedir. Herkes onu Mandarin sanmış, ondan korkmuştur ama o çok başarılı bir aktördür ve bu ortaya çıkmıştır. Bir haberci de bu ünlü mahkumla röportaj yapmak için ziyaretine gelmiştir. Trevor'a, adını kullandığı kişinin onunla görüşmek istediğini iletir. Bu da 'Iron Man 4' demek bence..


Ben Kingsley'nin coşturduğu bu kısa aksiyonun sürpriz ismi ise Sam Rockwell. İkinci filmin sonunda tutuklanan Hammer, Trevor'la aynı mapusa düşmüş. Drew Pearce'in yazıp yönettiği 13 dakikalık film, yanında hediye edildiği Thor: The Dark World (2013)'ten güzel valla. Marvel One-Shots serisinin yapımcısı Kevin Feige'yi de kutlayalım bu başarılı ekstralar için.

Marvel One-Shot: The Consultant (2011)
Marvel One-Shot: A Funny Thing Happened on the Way to Thor's Hammer (2011)
Marvel One-Shot: Item 47 (2012)
Marvel One-Shot: Agent Carter (2013)
Marvel One-Shot: All Hail the King (2014)

08.02.14